Karadeniz Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerin sahip oldukları kabiliyet ve becerilerini en üst düzeyde ortaya çıkarıp, bu yolla onları bir üst kuruma hazırlayıp bulunduğu ilde tanınan bir ortaokul konumuna ulaşarak tüm paydaşlarımızın güvenini kazanmak, mutluluğunu artırmak, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimsemiş, ülkesini milletini seven dürüst, çağdaş, kendine güvenen çalışmayı ve ilerlemeyi ilke edinmiş bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitimin Genel Amaçları doğrultusunda, eğitimdeki son gelişmeleri takip ederek sağlam kişilikli, vatana, millete ve insanlığa faydalı bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: Başlama: 08:20 Bitiş : 15:00
Isınma: Kalörifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: Gerek Yok
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: % 20
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzun Dört farklı alanda çalışılan Tübitak 2024 Öğrenci Yarışmaları projelerinden Üç tanesi Erzurum Bölgeye gitti. Erzurum Bölgede İki Projemiz Üçüncülük alarak Türkiye finallerine gidemedik. Öğrencilerimizin mutluluğu bize yetti.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 90 466 351 54 14

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://karadenizortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kuledibi Mahallesi Karadeniz Caddesi Öğretmenevi Yanı Hopa / Artvin

Öğretmen :28
Öğrenci :246
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :4150
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Artvin iline bağlı bir ilçe. Yüzölçümü 303 kilometrekare, nüfusu 18.296 dur. Yüzeyi genel olarak ormanlarla kaplı dağlardan, dik meyilli yamaçlardan ve bu yamaçlar arasındaki derin vadilerden meydana gelmiştir. Karadeniz kıyısında güzel bir ilçedir. Halk balıkçılık, meyvecilik, çiftçilikle ve nakliyecilikle geçinmektedir.

Adres - Kuledibi Mahallesi Karadeniz Caddesi Öğretmenevi Yanı Hopa / Artvin

Ulaşım Hava ve karayolu ile...

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl: 60 km İlçe: 100 m